Behandlingscenter Tjele Søgården er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Gratis ludomani behandling i København

 

Ludomani behandling bygger på Minnesota-modellen og foregår i et intensivt forløb i Tjelehuset

 

Tjelehusets gratis ludomani behandling i København bygger på værdier som empati, værdighed og respekt. Målet med behandlingen er at give dig værktøjer til løbende forbedringer og forandringer hen imod en spillefri tilværelse med mindst mulig risiko for tilbagefald.

 

Vi bruger anerkendte og velafprøvede behandlingsmetoder særligt den kognitive terapi, hvor du gennem øvelser og samtale arbejder bevidst med dine tanker, følelser og handlemønstre. At blive bevidst om tankerne er en meget effektiv måde til at lære at skabe forandringer i sit liv.


Vi tager udgangspunkt i WHO's diagnosekriterier og opfatter ludomani som en alvorlig lidelse, der kan behandles med gode resultater.
 
Ud over at opfylde ovenstående diagnosekriterier forventer vi, at spilleafhængige, der:

 

  • Har en parallelafhængighed af kemiske stoffer (alkohol, medicin eller narkotika), tilstræber at være ædru/clean under ludomanibehandlingen.

  • Har en behandlingskrævende psykiatrisk diagnose er i stabil medicinering før og under ludomanibehandlingen.


Det er ikke kun ludomanen, der påvirkes af spillelidenskaben. Det er hele familien. Derfor opfatter vi ludomani som en familiesygdom og inddrager familien i behandlingen.
 

Ludomani behandling i København - målet med behandlingen

Formålet med ludomani behandlingen er at identificere og klarlægge de livsstilsmønstre, der fører til kontroltab over for spil. Det er vigtigt, at du, kommer til at acceptere, at det er muligt at lægge din livsstil om og leve helt uden spil.

 

Gennem behandlingen i Tjelehuset lærer du at modstå de tvangsmæssige tanker, følelser og adfærd, som knytter sig til ludomani.
 
Et af de vigtigste mål med Tjelehusets behandling af ludomani i København er at hjælpe dig med at flytte fokus fra spil til alle de andre muligheder, livet giver. Og at sikre at du opnår livskvalitet og genvunden selvrespekt med mindst mulig tilbagefaldsrisiko.

 

Et efterbehandlingsforløb med tilbagefaldsrådgivning er en vigtig del af hele behandlingen.
 
Under selve behandlingsforløbet er det målet at skabe et forum, hvor du, sammen med ligestillede, kan forbedre din hverdag og komme videre i livet.

 

Hvis du gerne vil i ludomani behandling eller bare gerne vil vide mere, så ring til os på 70 20 40 80. Der er døgnåbent på vores telefoner.
 

Hvordan lever man efter ludomani behandling?

Efter en vellykket behandling af ludomani begynder du at leve som alle andre mennesker. Du kan igen tage del i hele livet. Du kan more dig og lægge planer i din familie, i dit arbejde og med dine venner. Du har fået nye vaner, og trangen til spil er aftaget eller måske helt forsvundet. Du har lært, hvordan du tackler og modstår trangen, hvis den dukker op.

Du er med andre ord i gang med et helt nyt og frit liv.

 

De forskellige tilbud  i ludomani behandling

Ludomani behandling i København starter med en eller et par visitationssamtaler med en screening for at kunne vurdere afhængigheden og eventuelle andre problematikker. Samtalerne skal også sikre dig, at du får det behandlingstilbud, der passer bedst til dig og din situation.

 

Tjelehuset kan tilbyde terapiforløb, ambulant behandling i gruppe enten om dagen eller om aftenen og behandling, der er en kombination af døgnbehandling og enten terapiforløb eller ambulant behandling i gruppe. Du kan læse mere om tilbuddene her.

 

Behandlingen er GRATIS.

 

Ring til os i dag og aftal tid til en samtale om dit spilleproblem - 70 20 40 80.