Behandlingscenter Tjele Søgården er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Voksen barn programmet - få hjælp til at komme videre

 

Voksen barn programmet for dig, der har problemer fra en opvækst i en misbrugsfamilie

 
Voksen barn programmet er et lukket kursusprogram for voksne børn af afhængige forældre. Det er for dig, der har været/er i gang med et selvudviklingsarbejde og ønsker et mere koncentreret terapiforløb.
 

Voksen barn programmet - formål og indhold

Formålet med voksen barn programmet er at forstå sig selv og sine følelser og reaktioner bedre på baggrund af sin fortid. Den større forståelse for sig selv og egne følelser og reaktioner i fortiden, baner vejen for at kunne ændre uhensigtsmæssige mønstre i nutiden.
 
Emner vi vil komme ind på: Magtesløshed, vrede, skyld/skam, dramatrekanten, grænser, parforhold, forandring/udvikling, selvværd og at være unik/spiritualitet.
 
Vægtningen af hvert emne kommer an på gruppens sammensætning og interesse. Områderne er alle nogle, som voksne børn af afhængige forældre kan have problemer med.

 

Der arbejdes hårdt i gruppen, og den er vigtig for deltagerne, så du må være parat til at komme hver gang og så vidt muligt lave dine hjemmeopgaver.
 
Arbejdsformen i Majorgården Tjelehusets grupper er en blanding af foredrag, gruppesamtaler, øvelser, meditation og hjemmeopgaver. I voksen barn programmet bliver hver deltager bedt om at sætte sig et arbejdsmål for forløbet.
 
Voksen barn programmet  se Kursuskalender